YaraVita STOPIT

A YaraVita Stopit Magas kalciumtartalmú folyékony lombtrágya. Alkalmazásával megelőzhetők a kalciumhiánnyal összefüggő hiánybetegségek; pl. almánál a sztipikesedés. A Stopit élelmiszer minőségű kalcium-kloridot tartalmaz, mely garanciát jelent a minőségi végtermék előállításhoz. A YaraVita Stopit kevésbé korrodálja a gépeket és az alkatrészeket, mint a hagyományos termékek.

A folyékony kiszerelés megkönnyíti a termék mérését, kitöltését, és bekeverését az adagoló tartályba.

A terméket úgy fejlesztettük ki, hogy maximális biztonsággal lehessen használni a növényeken. Ez azt jelenti, hogy a felhasználás során nem okoz károsodást a növényen, így annak piaci értéke sem fog csökkenni.

Az összeválogatott alapanyagok tisztasága garancia arra, hogy a lombtrágya felhasználása biztonságos és a betakarított termény az élelmiszerlánc valamennyi pontján megfelel az elvárásoknak.

A lombtrágya széleskörűen keverhető, így könnyű más agrokémiai termékekkel együtt használni, ezzel spórolva időt és pénzt. Fontos viszont, hogy minden esetben ellenőrizzük a keverhetőséget, a bárki számára hozzáférhető www.tankmix.com weboldalon, vagy mobilalkalmazáson.