YaraVita SENIPHOS

A YaraVita Seniphos a Yara foszfát alapú lombtrágyáinak egyik tagja.

Ez a folyékony koncentrációjú termék azért született, hogy a növény számára gyors energiaforrást biztosítson, a gyors növekedési időszakban fellendítse a fejlődését, vagy hogy a növény könnyebben átvészelje a klimatikus viszonyok változását. A YaraVita Seniphos kalciumot is tartalmaz, így egyértelmű választás gyümölcsösök lombtrágyázására. Kijuttatásával javíthatjuk a termés fizikai paramétereit (húskeménység) – ezzel jelentősen javítva a tárolhatóságot. Alkalmazása segít az optimális kalcium/ foszfor arány kialakulásában. Használatával javul a termés minősége, színeződése, tárolhatósága és szállíthatósága.

A YaraVita Seniphos sokkal hatékonyabb, mint más ammónium- vagy foszforalapú termékek, amelyek akár károsodást is okozhatnak a gyümölcsön, vagy kalcium felszívódási problémákat is előidézhetnek (keserű íz, puha gyümölcs).

A folyékony halmazállapot megkönnyíti az adagolást, és egyszerűvé teszi a permetezőgépben való keverést.

A termék speciális formulájának köszönhetően teljes biztonsággal használható

Az összeválogatott alapanyagok tisztasága garancia arra, hogy a lombtrágya felhasználása biztonságos és a betakarított termény az élelmiszerlánc valamennyi pontján megfelel az elvárásoknak.

A lombtrágya széleskörűen keverhető, így könnyű más agrokémiai termékekkel együtt használni, ezzel spórolva időt és pénzt. Fontos viszont, hogy minden esetben ellenőrizzük a keverhetőséget, a bárki számára hozzáférhető www.tankmix.com weboldalon, vagy mobilalkalmazáson.