YaraVita MAGTRAC 500

A YaraVita Magtrac 500 Magas magnéziumtartalmú folyékony lombtrágya. Hatóanyag tartalma háromszorosa a magnéziumszulfát tartalmú készítményeknek, és 8-10-szer több magnéziumot tartalmaz mint egy folyékony kelatizált készítmény. A magnézium fontos élettani szerepet tölt be a növények fotoszintetikus folyamataiban. Szántóföldi és kertészeti kultúrák magnézium-ellátására javasolt.

A folyékony halmazállapot megkönnyíti az adagolást, és egyszerűvé teszi a permetezőgépben való keverést, miközben a lehető legtöbb tápelemet juttatja ki

Az összeválogatott alapanyagok tisztasága garancia arra, hogy a lombtrágya felhasználása biztonságos és a betakarított termény az élelmiszerlánc valamennyi pontján megfelel az elvárásoknak.

Az ellenőrzött formula gyors felszívódást és hosszantartó hatást eredményez. Ez megelőzi az ismételt kijuttatást, így időt és pénzt takaríthat meg.

A lombtrágya széleskörűen keverhető, így könnyű más agrokémiai termékekkel együtt használni, ezzel spórolva időt és pénzt. Fontos viszont, hogy minden esetben ellenőrizzük a keverhetőséget, a bárki számára hozzáférhető www.tankmix.com weboldalon, vagy mobilalkalmazáson.