YaraVita FRUTREL

A YaraVita Frutrel egy több tápelemet tartalmazó folyékony koncentrátum, amelyet először kifejezetten a szőlő virágzásának elősegítésére fejlesztettek ki, de későbbi kísérletek bebizonyították, hogy nagyon sok más gyümölcs és növény esetén is hatékonyan használható. A kertészeti kultúrák specifikus lombtrágyája. Kiemelkedő tápelemtartalma biztosítja a növények bór- és cinkigényét, valamint a felvételükhöz szükséges nitrogént. Magas foszfor-, kalcium és magnéziumtartalma már a kiültetéstől kezdve fontos szerephez jut: segíti a kötődést, a klorofill képződést, az enzimreakciókat és a nitrogénfelvételt.

A folyékony halmazállapot megkönnyíti az adagolást, és egyszerűvé teszi a permetezőgépben való keverést, miközben a lehető legtöbb tápelemet juttatja ki.

A termék speciális formulájának köszönhetően teljes biztonsággal használható, a kijuttatás során nem okoz károsodást a növényen, amely csökkenthetné annak piaci értékét.

Az összeválogatott alapanyagok tisztasága garancia arra, hogy a lombtrágya felhasználása biztonságos és a betakarított termény az élelmiszerlánc valamennyi pontján megfelel az elvárásoknak.

A megfelelő részecske méretnek köszönhetően a lombtrágya felvétele gyors és hatása hosszantartó. Ez csökkenti a kijuttatások számát, így pénzt és időt takaríthatunk meg vele.

A lombtrágya széleskörűen keverhető, így könnyű más agrokémiai termékekkel együtt használni, ezzel spórolva időt és pénzt. Fontos viszont, hogy minden esetben ellenőrizzük a keverhetőséget, a bárki számára hozzáférhető www.tankmix.com weboldalon, vagy mobilalkalmazáson.