INTEM technológia a gyakorlatban. Drón Projekt bemutató
29
post-template-default,single,single-post,postid-29,single-format-gallery,qode-social-login-1.1.2,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.0.8,select-theme-ver-5.1.5,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

INTEM technológia a gyakorlatban. Drón Projekt bemutató

INTEM technológia a gyakorlatban. Drón Projekt bemutató

Mindszenti szolgáltatási centrumunkban, a Geonet 2000 Kft.-nél (Szabó József), Kovács László (Rokosan képviselet) röptette a monitoring drónját és a permetező drónt. Dr. Zalai Mihály munkatársunk (Phd SZIE adjunktus) ismertette a drónos Rokohumin nagyüzemi kísérleti eredményeket a meghívott termelőinknek és partnereinknek. Dr. Hegedűs Lajos az Agrárkontakt Rendszer képviselője valamint az INTEM(Integrált Növénytermesztési Együttműködés) program létrehozója pedig egy átfogó beszédet tartott a komplex drón projektről, annak küldetéséről, illetve a közreműködő partnereket mutatta be.


Folyamatosak a csatlakozások az Agrárkontakt INTEM komplex drón projektjéhez és érkeznek az igény bejelentések a szántóföldi permetezők CDA adapterrel történő felszerelésére is.